Goran Mehkek / CROPIX
VRUĆA TEMA KOD SUSJEDA

ZDRAVKO MAMIĆ PREUZIMA POZNATI KLUB IZ SUSJEDSTVA!? Navijači već krenuli u ofenzivu sa žestokim kritikama zbog njegovog uplitanja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2018. 20:47

Zdravko Mamić mogao bi u 2019. godini preuzeti poznati klub iz susjedstva, a kako javljaju bosanskohercegovački mediji radi se o NK Široki Brijeg.

"Donedavni Dinamov dužnosnik Zdravko Mamić, polako i na mala vrata ulazi u NK Široki Brijeg s nekim svojim potezima koji su nam već poznati, no sigurna potvrda je cijelo vrijeme do sada bila u nekoj vrsti tajnosti", stoji u uvodu teksta na portalu SirokiBrijeg.info.

Mamić je, podsjetimo, u BiH pobjegao nakon što je u Hrvatskoj osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja otprilike 116 milijuna kuna iz GNK Dinamo i nanošenja štete državnom proračunu u iznosu od 12,2 milijuna kuna neobračunatog poreza.

Medjugorje, 060618.
Zdravko Mamic za vrijeme presude nalazio se u Medjugorju odakle je iz restorana Villa Regina pratio citanje presude u Osijeku.
Nakon procitane presude odrzao je konferenciju za medije.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / CROPIX / CROPIX
Zdravko Mamić

Isti medij navodi i da će ulazak Mamića u klub sa sobom donijeti i neke promjene što se tiče igračkog kadra, a ističu i kako se navijači Širokog, poznatiji kao 'Škripari', ne slažu s ovom idejom te žestoko kritiziraju čelništvo kluba zbog njegovog uplitanja u strukturu.

"Sada kada je pronašao klub koji ima tradiciju, muški omladinski pogon, ženski nogometni klub, infrastrukturu, ima sve ono što mu je potrebno da može nastaviti raditi kao menadžer i poduzetnik u državi gdje je našao utočište od kaznenog progona, kreće s realizacijom svoga djelovanja od 2019. godine, a do tada priprema teren s dovođenjem novih igrača, dok je trenera već instalirao i koji svoj trenerski posao radi više nego korektno, a što su nam potvrdili i brojni nogometaši koji su zadovoljni njegovim radom i samim profesionalnim pristupom", stajalo je dalje u tekstu na ŠirokiBrijeg.info.

Trener kojeg se spominje u tekstu je Goce Sedloski, bivši igrač Dinama.

Linker
27. travanj 2024 04:08