Cropix
IZGUBIO STRPLJENJE

Zekić žestoko ‘oprao‘ vlastite igrače: ‘Neki ne pokazuju da zaslužuju igrati za Osijek‘

‘Čekam da se vrate mladi igrači iz reprezentacija, a doći će tek u srijedu‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 26. ožujak 2024. 21:19

Da je trener bijelo-plavih nogometaša Zoran Zekić razočaran pristupom pojedinaca u svojoj svlačionici, zapravo nikada i nije krio. A isto je ponovio i nakon 1:2 poraza u provjeri protiv TSC-a, srpskog nogometnog prvoligaša, koji je u subotu ugostio Osječane u Bačkoj Topoli.

- Vidjelo se da igrači koji manje igraju nisu baš u pravom ritmu i to je činjenica. Kao što je i činjenica da neki ne pokazuju zašto bi trebali biti u NK Osijeku - kazao je trener Osijeka.

Nadodao je potom sljedeće...

- Malo je to već prevršilo svaku mjeru, ali ne možemo iz ove kože. Čekam da se vrate mladi igrači iz reprezentacija, a doći će tek u srijedu - rekao je Zekić.

O samoj utakmici nije previše htio trošiti riječi, ponovilo se ono što se Bijelo-plavima puno puta događalo ove sezone. Protivnik je malo toga stvorio pred njihovim vratima, ali kad je i stvorio zabio je gol.

- Jako dobra provjera, probali smo neke nove stvari. Vidio sam dosta dobrih detalja, nažalost, iz jedine dvije prilike protivnika dobili smo dva gola. Opet je stvar koncentracije ili dekoncentracije. Ali hvatat ću se za dobre stvari - poručio je Zekić.

Usput, ponovimo da je jedini pogodak za Osijek u Srbiji postigao Mierez nakon Cokajeva kornera, a Zekić je koristio sljedeće igrače: Kolić (od 79. Malenica), Guedes, Duarte (od 46. Drambajev), Bralić (od 79. Kolarik), Jurišić (od 63. Zebec), Brlek, Nejašmić, Cokaj, Gržan, Jugović (od 63. Mićić), Mierez (od 46. Almasi).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:39