Real Madrid's Argentinian forward Gonzalo Higuain celebrates after scoring against Sporting during their Spanish first league football match at the Molinon Stadium in Gijon, on November 14, 2010. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
 AFP
HIGUAIN

Želi zaigrati protiv Barce

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 22. veljača 2011. 12:16

Finale Kupa kralja protiv Barcelone na Mestalli 20. travnja postavio je sebi Gonzalo Higuain kao dan i mjesto povratka na nogometne travnjake.

Argentinski se napadač Real Madrida u ponedjeljak navečer iz Argentine vratio u Madrid, gdje će nastaviti proces oporavka od operacije kralježnice kojoj se podvrgnuo 11. siječnja u Chicagu.

Unatoč Argentinčevim optimističnim planovima, specijalist koji ga je operirao, dr. Richard Fessler, i dalje smatra da će 23-godišnjem napadaču trebati najmanje četiri mjeseca od operacije da bi ponovno zaigrao nogomet. Taj termin, dakle, pada na 11. svibnja ove godine.

"Zadovoljni smo načinom na koji se stvari razvijaju. Ne smijemo žuriti, već moramo djelovati strpljivo. Gonzalov rehabilitacijski proces zasad teče vrlo pozitivno", priopćili su iz Realove liječničke službe.

Linker
21. rujan 2024 16:03