Manuel Neuer (u sredini) od ljeta vjerojatno više neće biti prvi golman Bayerna
 Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
STIGLA SLUŽBENA POTVRDA

NOVE LOŠE VIJESTI U MÜNCHENU NAKON SMJENE NIKE KOVAČA Navijači u šoku: Spasitelj Bayerna ove sezone mora na operaciju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2019. 22:56

Turbulencijama u Bayernu nema kraja. Skoro istovremeno s viješću o smjeni trenera Nike Kovača u javnost je procurila vijest da najbolji igrač bavarskog velikana Robert Lewandowski mora na operaciju prepona.

Poljski 31-godišnji napadač definitivno će morati na operativni zahvat koji će ga, prognozira se, udaljiti od travnjaka najmanje desetak dana. Pitanje je samo kada. Jedna je opcija tijekom reprezentativne stanke nakon 9. studenog ili tijekom zimske stanke.

Lewandowski je ove sezone za Bayern zabio 14 golova u deset bundesligaških utakmica, 5 u tri nastupa u Ligi prvaka, dok je jednom tresao mrežu i u DFB-Pokalu.

Bayernova 2:1 pobjeda protiv Bochuma u DFB-Pokalu jedina je natjcateljska utakmica u novoj sezoni u kojoj sjajni Poljak nije tresao mrežu.

Vjerojatnijom se čini opcija da Lewandowski ode na operaciju tijekom reprezentativne stanke budući je Poljska već osigurala nastup na Euru 2020. godine, pa njegov izostanak u utakmicama protiv Izraela (16. studenog) i Slovenije (19. studenog) ne bi bio preveliki hendikep.

Podsjećamo, Kovača će na klupi u sljedeće dvije utakmice naslijediti njegov pomoćnik Hans-Dieter Flick.

Linker
04. svibanj 2024 17:48