CROPIX
BIVŠI VRATAR SPLITA

POTENCIJALNI VRATAR HAJDUKA ZA IDUĆU SEZONU 'Lagao bih kada bih rekao da nisam čuo za tu opciju, ali nitko iz Hajduka me nije kontaktirao'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. svibanj 2018. 11:52

Tomislav Duka na odmoru je u Splitu nakon što je njegov CFR Cluj sezonu okrunio naslovom prvaka. Ali, Duka je rijetko bio na vratima i nije tajna da bi u sljedećoj sezoni želio ponovno braniti. A gdje je ljepše nego kod kuće, braniti u Splitu... Posljednjih dana često smo slušali informaciju da bi Duka mogao zamijeniti Leticu ako 21-godišnji čuvar mreže Bijelih ode u inozemstvo.

- Lagao bih kada bih rekao da nisam čuo za tu opciju, ali također moram reći da me nitko iz Hajduka nije kontaktirao. Ni mene, ni mog menadžera. Ali čuo sam priču, ljudi me zovu, pitaju vraćam li se - iskreno nam je kazao Duka.

Ali, nekadašnji vratar RNK Splita ima još tri godine ugovora s Clujem i to je velika prepreka.

- Ugovor je dug i čvrst, ali isto tako je jasno da bih sa 25 godina htio braniti. Prošle sezone sam bio samo jednom na vratima i to u Kupu. U prvenstvu uopće nisam branio. Ne bih želio da mi još jedna sezona prođe u sličnom scenariju, ali ne mogu reći što će se dogoditi. Činjenice su jasne i želje također.

Duka je sve rekao iz srca, iz duše. Želi braniti, ali nije gospodar svoje sudbine. Rado bi se vratio kući, probao u Hajduku, no za sada je sve samo dobra želja. Rumunji su vladari Dukine vratarske sudbine...

Linker
18. svibanj 2024 18:23