ADRIAN DENNIS Afp
IGRAČ UTAKMICE

Pep nahvalio Gvardiola, ali i istaknuo jednu manu Vatrenog: ‘Tu je imao dosta problema...‘

Hrvatski reprezentativac zabio je pogodak u remiju te je proglašen igračem utakmice
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2024. 16:29

Joško Gvardiol proglašen je igračem utakmice između Newcastlea i Manchester City koja je završila remijem 1:1! Hrvatski reprezentativac doveo je Građane u vodstvo krasnim pogotkom u 35. minuti, no početkom drugog poluvremena Gordon je bio precizan iz jedanaesterca kojeg je sam iznudio.

Engleski mediji nahvalili su Gvardiolovu predstavu premda je, doduše, u prvom poluvremenu imao problema s Murphyjem i Trippierom.

"Pokazao predatorske instinkte prvorazrednog napadača raskošnim okretom i završetkom za Cityjevo vodstvo. Bio je to njegov šesti gol za City u 2024.; nije loše za braniča, koji je također vrlo dobro obavljao svoje uobičajene dužnosti", piše Goal.com koji je njegov nastup ocijenio vrlo visokom devetkom (9/10).

image
OLI SCARFF Afp

"Mučio se u prvom poluvremenu s Murphyjem i Trippierom, ali je zabio napadačkim instiktima", piše Manchester Evening News koji mu je, pak, dao samo šesticu (6/10).

Slično smatra i trener Građana Pep Guardiola koji je pohvalio njegov ukupan nastup, ali i otkrio čime nije bio zadovoljan.

image
OLI SCARFF Afp

- Joško je bio jako dobar na malom prostoru, ali na širokom je imao dosta problema... - kazao je Pep nakon utakmice.

Linker
28. rujan 2024 23:06