Gabriel i Erling Haaland

 DARREN STAPLES Afp
‘VRUĆE‘ GLAVE U ZAVRŠNICI

Bivši dinamovac komentirao kontroverzan Haalandov potez: ‘To je normalno, čekamo ih na našem terenu‘

‘To je bitka, rat, tako da je normalno biti malo i provokativan, to je dio igre‘, kaže Gabriel
Piše: SNObjavljeno: 24. rujan 2024. 09:16

Manchester City i Arsenal podijelili su bodove u nedjeljnom derbiju na Etihadu (2:2), a napetost s dvoboja nije se smirila niti nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Naime, nakon što su Građani izjednačili u fotofinišu preko Johna Stonesa, u fokus je stigao Erling Haaland, koji je pojurio po loptu u mrežu, a zatim s njom u glavu pogodio Gabriela, braniča Arsenala i strijelca drugog pogotka za Topnike, koji je u proljeće 2018. nosio dres zagrebačkog Dinama. Situaciju je pregledavao i VAR, ali suci su zaključili da intervencija nije potrebna.

Norveški napadač nije se zaustavljao niti nakon utakmice, kada je ušao u verbalni obračun s nekoliko predstavnika londonskog kluba, a o kontroverznoj situaciji oglasio se i sam Gabriel.

- Uopće se ne sjećam tog trenutka kada me pogodio s loptom. To je normalno, bili su sretni jer su zabili u zadnjoj minuti. Igrali su kod kuće, pobjeda im je bila dužnost, ali stvarno smo pružili dobar otpor. To je bitka, rat, tako da je normalno biti malo i provokativan, to je dio igre. Ovo je sada gotovo, čekamo ih na našem terenu - rekao je Brazilac.

Linker
24. rujan 2024 10:22