Sportimage/Alamy/Alamy/Profimedia
ZANIMLJIV KOMENTAR LEGENDE

‘Da sam u koži Harryja Kanea bljuvalo bi mi se kada vidim Haalanda kako zabija za Manchester City‘

Zanimljiv je komentar vezan uz Harryja Kanea dao legendarni bivši stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand
Piše: SNObjavljeno: 11. listopad 2022. 10:41

Naime, Ferdinand kaže da Kaneu mora da je zlo kada gleda Erlinga Haalanda kako trpa golove kao na traci u redovima Manchester Cityja.

Kapetan engleske reprezentacije i Tottenhama bio je na meti Manchester Cityja prošle godine, ali tada su Spursi za njegov transfer tražili vrtoglavih 150 milijuna funti. Građani su odustali od posla i odlučili se za dovođenje Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund za ‘svega‘ 51 milijun funti. A Haaland je eksplodirao u novoj sredini i zabio je čak 20 golova u 13 nastupa ove sezone.

"Kane je strijelac, hladnokrvni ubojica. U bilo kojoj eri i sredini zabijao bi golove. Mislim da bi u Manchester Cityju. Da sam na njegovom mjestu bljuvalo bi mi se kada bih vidio što Haaland sada radi. Jer bih mislio: ‘To sam mogao biti ja‘.

image
Martin Rickett/Pa Images/Profimedia

Bi li Manchester City s Kaneom u sastavu prošle sezone osvojio Ligu prvaka?

"Mislim da bi ih to dovelo bliže osvajanju. To je bio pravi trenutak da Harry Kane kaže: ‘Moje zasluge u Tottenhamu ne mogu se diskreditirati, to je moj dom‘. Mislim da mu nitko ne bi zamjerio da je otišao u City. Bilo mu je nadohvat ruke, iako ne znam sve detalje. Da sam Harry Kane sada bih divljao, znajući da sam već prošle sezone mogao imati osvojen trofej", objasnio je Ferdinand.

Kane je ove sezone dosad zabio osam premierligaških golova i drugi je strijelac lige iza Haalanda (15).

Linker
26. travanj 2024 05:39