BARBARA GINDL Afp
VELIKI RESPEKT

Englez otkrio kako je jedva dočekao zaigrati s Vatrenim: ‘O, moj Bože! Protiv nas je radio neke ozbiljne stvari‘

Engleski reprezentativac na sva je zvona nahvalio Matea Kovačića
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 05. studeni 2022. 22:34

Raheem Sterling ovog je ljeta iz Manchester Cityja za 56,2 milijuna eura prešao u redove Chelseaja. Prema njegovom vlastitom priznanju, jedan od igrača s kojim se najviše veselio igrati u novom klubu jest – Mateo Kovačić.

Uoči nedjeljnog gradskog derbija između Chelseaja i Arsenala (13.00), Sterling je govorio o novim suigračima. Na novinarsko pitanje o tome s kim se najviše veselio surađivati nakon što je Etihad zamijenio Stamford Bridgeom, 27-godišnji engleski reprezentativac je odgovorio:

- Iskreno, s Kovačićem – rekao je za BT Sport pa dodao:

- Neću lagati, kad sam igrao protiv njega sa Cityjem, znao sam pomisliti "O, moj Bože!". Definitivno Kovačić jer je nekoliko puta, dok sam bio u Cityju, radio neke ozbiljne stvari protiv nas.

Chelsea u nedjeljni okršaj s Topnicima ulazi s deset bodova zaostatka. Momčad Grahama Pottera trenutno je sedmoplasirana na premierligaškoj ljestvici s 21 bodom, dok je Arsenal na drugoj poziciji s 31 bodom. "Bluesi" imaju imperativ pobjede ako žele zadržati korak s gradskim rivalima, a ujedno i gornjim domom prvenstvene tablice.

Nadaju se da će im u tome pomoći hrvatski reprezentativac, nakon što je, zbog obnovljene ozljede potkoljenice, propustio utakmicu s Dinamom u Ligi prvaka.

Linker
02. svibanj 2024 03:38