Jack Grealish

 MANCPICSS66/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Mancpicss66/backgrid/backgrid Uk/profimedia
NISU SE ŠTEDJELI

FOTO: Procurile ‘spektakularne‘ slike razuzdane noći zvijezda Cityja, naslov se slavio u potocima alkohola

Ponovno je najburniji bio Jack Grealish, za kojeg je poznato da voli popiti čašicu viška
Piše: SNObjavljeno: 20. svibanj 2024. 17:59

Manchester City je 3:1 pobjedom u posljednjem kolu protiv West Hama osigurao svoju četvrtu uzastopnu titulu engleskog prvaka. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka tisuće navijača uletjelo je na travnjak Etihada, slijedilo je ludo slavlje i proslava naslova, a s feštom su Građani nastavili duboko u noć.

Ponovno je najburniji bio Jack Grealish, za kojeg je poznato da voli popiti čašicu viška. Zvijezda Cityja još se prošle godine ‘proslavila‘ istupima van terena, nakon osvojene Lige prvaka danima je u alkoholiziranom stanju slavio uspjeh svoje momčadi, a slike i videa ‘veselog‘ Grealisha preplavile su društvene mreže.

FOTOGRAFIJE S BURNE PROSLAVE POGLEDAJTE OVDJE

Da se Grealish od tad nije puno promijenio daju naslutiti fotografije s Cityjevog slavlja desete titule u povijesti kluba. Međutim, ovoga puta svjetla pozornice nije preuzeo sam, u pomalo pretjeranom slavlju pridružili su mu se suigrači Erling Haaland i Rodri. Razuzdan je bio i rezervni vratar Scott Carson, kojeg su zaštitari u četiri ujutro morali izbaciti iz kluba jer se skoro potukao.

Linker
25. kolovoz 2024 07:12