Pep Guardiola

 OLI SCARFF Afp
OŠTAR ISTUP

Guardiola: ‘Oni žele ne samo da ispadnemo, nego žele da u potpunosti nestanemo s lica Zemlje!‘

U prva četiri susreta, Manchester City je ostvario četiri pobjede s gol razlikom 11:3
Piše: SNObjavljeno: 22. rujan 2024. 11:19

Manchester City u Premier ligi čeka važan susret protiv najvećeg konkurenta za titulu Arsenala. Uoči susreta, trener Građana, Pep Guardiola je komentirao optužbe s kojima se njegov klub nosi. Španjolac je rekao da će se uvijek boriti za obranu ugleda Manchester Cityja.

- Žao mi je što moram reći da uvijek želim braniti svoj klub, posebno u ovim modernim vremenima. Svi očekuju i žele ne samo da ispadnemo, nego žele da u potpunosti nestanemo s lica zemlje - rekao je Guardiola pa nastavio.

- Ovih godina su naši rivali u većini slučajeva bili iza nas. Nije ni čudo da smo im zbog toga trn u oku i da im smetamo. Mi ćemo dokazati da nismo radili ništa što ne smijemo - zaključio je Španjolac.

U prva četiri susreta, Manchester City je ostvario četiri pobjede s gol razlikom 11:3. Ako i ove sezone osvoje naslov, postat će prva momčad u povijesti Engleske koja je pet godina u nizu osvojila titulu. U međuvremenu vode sudsku borbu u kojoj ih se tereti za manipuliranje sponzorskim ugovorima i lažiranju prihoda. U najgorem slučaju, neki predviđaju da bi ih se moglo izbaciti iz lige.

Linker
22. rujan 2024 17:39