Reuters/Carl Recine
BOXING DAY

KAKAV ŠOK ZA GUARDIOLU I MANCHESTER CITY Iznenađenje dana na King Poweru, Tottenham novom golijadom skočio na drugo mjesto, Man. United opet slavi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2018. 18:58

Nakon 19. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City više nije drugoplasirana momčad lige. Poraz 'Građana' na gostovanju kod Leicestera (2:1) svakako je iznenađenje dana na Boxing Day i malo tko je to mogao očekivati.

Guardiolina momčad u prošlom je kolu poražena kod kuće s 2:3 od Crystal Palacea, a na King Poweru je povela golom Bernarda Silve u 14. minuti. Međutim, Leicester je uspio preokrenuti. Na 1:1 poravnao je Marc Albrighton u 19., dok je pobjedu domaćinima donio Ricardo Pereira u 81. minuti.

U 90. minuti Guardiolina je momčad ostala s igračem manje nakon isključenja Fabiana Delpha.

Tottenham je kod kuće potopio Bournebmouth s 5:0 i preskočio Manchester City na ljestvici. Heung Min Son zabio je dva gola, a Harry Kane, Christian Eriksen i Lucas Moura po jedan za goropadne Spurse koji su u zadnja dva kola zabili nevjerojatnih 11 golova.

Manchester United upisao je i drugu pobjedu u isto toliko utakmica pod vodstvom privremenog menadžera Ole Gunnar Solskjaera. Crveni vragovi slavili su na Old Traffordu protiv Huddersfielda s 3:1. Dvostruki strijelac za United bio je Paul Pogba, dok je jedan gol zabio Nemanja Matić.

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 07:39