REUTERS/Darren Staples
TEŠKI TRENUCI

GUARDIOLA OBJASNIO RAZLOG PADA NJEGOVE MOMČADI, PA OTKRIO RECEPT ZA POVRATAK 'To je jedini način na koji znam da se može prebroditi ovakva situacija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2018. 20:45

Iza Manchester Cityja su dva uzastopna premierligaška poraza. Nakon 2:3 domaćeg poraza od Crystal Palacea izgubili su u gostima kod Leicestera 2:1.

"Dobro smo otvorili utakmicu, zabili gol, a onda su oni zabili iz prve prilike koju su stvorili. U takvom smo očito periodu, nedostaje nam koncentracije. Nedostaje nam moći da stvorimo više prilika. Moramo pokušati pronaći rješenja", rekao je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola nakon susreta.

I uistinu. Statistika potvrđuje da je City primio gol iz prvog udarca u tri od zadnje četiri premierligaške utakmice. Sada su na ljestvici pali na treće mjesto iza Tottenhama, a od lidera Liverpoola udaljeni su velikih sedam bodova.

"Moramo prihvatiti ovakvu situaciju, raditi napornije i jedna pobjeda će nam vratiti samopouzdanje. Liverpool i Tottenham zaslužuju uspjeh. Oni pobjeđuju, a mi ne i razmak se povećao".

Kako vratiti sampouzdanje?

"Moramo se držati zajedno, i raditi napornije. To je jedini način na koji znam da se može prebroditi ovakva situacija".

Sljedeći izazov pred 'Građanima' je gostovanje kod Southamptona 30. prosinca.

Rezultati by SofaScore

Linker
30. travanj 2024 21:38