Emile Smith Rowe jedno je od tužnih lica u Arsenalu
 JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Javier Garcia/Shutterstock Editorial/Profimedia
MNOGO JE NEZADOVOLJNIH

Kriza proždire slavni engleski klub! Igrač zavapio na Instagramu: ‘Sve što hoću je otići...‘

Svi igrači koji žele napustiti Emirates imaju ponude drugih klubova, ali klub ih ne pušta.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2021. 20:55

To da je slavni londonski Arsenal u ogromnoj krizi koja ga proždire na svim razinama, nije nikakva novost. Navijači žele novu upravu, novog trenera, a najradije bi da im onda ti isti novaci dovedu još desetak novih, boljih igrača. Pa da onda tako sve krene ispočetka, nekim boljim putevima.

Ali, i gro igrača koji su trenutno na platnoj listi kluba s Emiratesa želi napustiti klub. Ne vjerujemo da će navijači imati nešto protiv toga, jer radi se uglavnom o onima koji ne igraju ili ne igraju dovoljno, ali i to je pokazatelj lutanja kluba koji bi se trebao boriti za trofeje, rame uz rame s preostalim velikanima engleskog nogometa.

Arsenal želi napustiti Ainsley Maitland-Niles. To je 24-godišnji vezni igrač, igrač koji je sa šest godina stigao u klupsku akademiju. Traži ga Everton, želja je Rafe Beniteza, a prema navodima engleskih medija, Arsenal je odbio prvu ponudu za posudbu i obaveznu kupnju na ljeto. Kad je to saznao, Maitland-Niles se požalio i fanovima na Instagramu.

image
INSTAGRAM SCREENSHOT

- Sve što ja hoću je otići negdje gdje me žele i negdje gdje ću igrati - postavio je igrač u Instagram Storyju uz tag Arsenala kojeg, kao da moli da ga puste i na društvenim mrežama. Poput kakvog ozlojađenog, neutješnog navijača koji se živcira pred TV-ekranom ili na stadionu.

Naravno da to nije sve. Van želi otići i Hector Bellerin koji ima ponude iz Španjolske, a već danima traje priča između Williana i brazilskog kluba Corinthians koji ga želi uzeti do kraja prijelaznog roka. Popis zaključuju napadač Eddie Nketiah koji bi radije no u Arsenalu igrao u gradskom rivalu Crystal Palaceu, a to što se ovog ljeta dovelo vratara Aarona Ramsdalea nije baš najbolje sjelo njemačkom čuvaru mreže Berndu Lenu koji isto tako gleda prema izlaznim vratima.

Linker
18. svibanj 2024 14:08