Conor Molloy/zuma Press/profimedia
‘MORA BITI BOLJI‘

Legenda Liverpoola kritizirala Gvardiola: ‘Mora da je Pep bijesan na njega, plaća ga 200.000 funti tjedno‘

Braniču Vatrenih ovo je možda bio i najveći izazov dosad u dresu Manchester Cityja
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2023. 23:28

Nakon nedjeljnog remija Manchester Cityja (4:4) protiv Chelseaja, legenda Liverpoola - a sada nogometni komentator - Jamie Carragher izjavio je da je Pep Guardiola zasigurno bijesan na Joška Gvardiola, javlja Manchester City News.

Gostujući na Sky Sportsu, proslavljeni je nogometaš kritizirao braniča Vatrenih te je istaknuo da mu je tjedna plaća 200.000 funti (prema Sport Rac).

Spomenuo je i da ga je Mateo Kovačić opisao kao "fenomenalnog", a 21-godišnji Hrvat snašao se na Etihadu kao riba u vodi.

Međutim, Gvardiol je katastrofalno reagirao prilikom pogotka Raheema Sterlinga, njegovo je pozicioniranje bilo iznimno loše te je Reeceu Jamesu dao neočekivanu priliku da asistira svom suigraču.

>>> IZVJEŠTAJ S UTAKMICE PROČITAJTE OVDJE. <<<

image

Jamie Carragher

PETER POWELL Afp

Kako je Chelsea tim pogotkom poveo protiv Cityja 2:1, Carragher je rekao da je Guardiola vjerojatno veoma bijesan.

- Guardiola ne može biti zadovoljan svojim braničem. Gvardiol mora biti bolji. Pa koliko smo puta vidjeli Sterlinga u dresu Cityja kako postiže takav gol na drugoj vratnici?! - rekao je Carragher za Sky Sports.

Istaknuo je i da je cijela obrana Građana podbacila, čak ni Ruben Dias nije uspio spriječiti ključna dodavanja, no u ovom je slučaju kriv prvenstveno hrvatski reprezentativac.

Britanski su se mediji složili da Jamie Carragher svakako ima pravo, ali i da su mladi igrači poput kolosalnoga Gvardiola skloni pokojem lošem izdanju, kao što je to bio slučaj protiv Chelseaja.

image

Nicolas Jackson i Joško Gvardiol

ADRIAN DENNIS Afp

Pogreške se događaju i najboljima pa - budući da je hrvatski talent još uvijek u razvoju - sasvim je prirodno da napravi i jednu na velebnome Stamford Bridgeu.

Osim te individualne pogreške, bivši branič RB Leipziga imao je prilično tešku zadaću na poziciji lijevog beka i možda mu je ovo bio najveći izazov dosad u ‘nebeskoplavima‘.

Linker
21. travanj 2024 06:13