JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NEMILE SCENE

Liverpool zbog incidenta i Guardiole priprema doživotne zabrane: ‘Ovo je totalno neprihvatljivo ponašanje!‘

‘Incident će biti potpuno istražen koristeći nadzorne kamere, a krivci će biti kažnjeni‘
Piše: Andro PolićObjavljeno: 17. listopad 2022. 06:59

Dvoboj Liverpoola i Manchester Uniteda na Anfieldu za neke bi navijače „redsa“ mogao biti i posljednji koji su gledali na tom stadionu. Reakcije nakon utakmice obilježio je Pep Guardiola koji je u svom komentaru rekao kako su ga domaći navijači gađali kovanicama. Na priču se nadovezao i Liverpool koji obećava kako će ti navijači dobiti doživotne zabrane.

Nemile scene po katalonskog trenera odvile su se nakon što je Phil Foden u 53. minuti zatresao mrežu, ali taj je pogodak poništen nakon VAR provjere, što su navijači Liverpoola burno proslavili, a neki su otišli i korak dalje gađajući trenera suparničke momčadi s novčićima.

image
OLI SCARFF Afp

- Svjesni smo kako se dogodio incident u kojem su određeni predmeti bacani u teren. Ovo je totalno neprihvatljivo ponašanje, to nisu standardi ponašanja koje očekujemo na Anfieldu. Incident će biti potpuno istražen koristeći nadzorne kamere, a krivci će biti kažnjeni, uključujući i doživotne zabrane dolaska na Anfield, a možda i na sva nogometna događanja – rekao je glasnogovornik Liverpoola.

Guardiola se sporne situacije dotaknuo uz ironičnu izjavu.

- Drugi put će gađati bolje. Probali su, ali nisu me pogodili – rekao je trener Cityja.

Linker
18. svibanj 2024 18:42