OLI SCARFF Afp
MORE EMOCIJA

Man. United preokretom sredio Arsenal, ali evo zašto se u svlačionici ‘crvenih vragova‘ sinoć ipak plakalo

‘Došlo je vrijeme, želim više vremena provoditi sa svojom obitelji‘
Piše: Predrag Žukina/JLObjavljeno: 03. prosinac 2021. 08:32

Svlačionica Manchester Uniteda bila je puna emocija nakon pobjede "crvenih vragova" nad Arsenalom koji je vodio na Old Traffordu da bi domaća momčad zahvaljujući dva gola Cristiana Ronalda preokretom pobjedila 3-2.

I prije i poslije utakmice mediji su bili puni napisa o budućem odnosu Cristiana Ronalda i novog trenera Ralfa Rangnicka, no, emocije nisu preplavile svlačionicu kultnog stadiona zbog pobjede ili razmišljanja u skoroj budućnosti u kojoj se mnogi pitaju kako će zajedno fukcionirati dva velika ega, nego zbog nenadanog odlaska Michaela Carricka.

image
OLI SCARFF Afp

On je, naime, najavio odlazak u mirovinu nakon što je u klubu proveo punih 15 godina i samo oni malo stariji pamte United u vrijeme prije njegova dolaska. Nogometni profesionalci su "veliki dečki", no, Carrick je rekao da je u svlačionici bilo i suza nakon što je svoju odluku saopćio suigračima.

"Dečki su prilično emotivno reagirali, no ja sam se usprkos svemu dobro držao. Došlo je vrijeme, želim više vremena provoditi sa svojom obitelji. Nije bilo lako donijeti odluku, no ona je potpuno ispravna. Moj odlazak nema nikakve veze s dolaskom Ralfa Rangnicka, donio sam je već ranije"

Linker
18. travanj 2024 16:05