JAMES MARSH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA James Marsh/Shutterstock Editorial/Profimedia
ZAINTRIGIRAO OBJAVOM

Mislav Oršić za vrijeme utakmice njegovog Southamptona poslao znakovitu poruku: ‘Ne možete me povrijediti‘

Donedavni napadač Dinama nije konkurirao za gostovanje kod Brentforda
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. veljača 2023. 22:50

Novi poraz, već osmi u posljednjih devet prvenstvenih utakmica, zakucao je Southampton za dno Premier lige. "Svecima" će trebati pravo malo čudo da serijom dobrih rezultata izbjegnu ispadanje u niži rang. Naravno trebat će im i golovi Mislava Oršića koji uostalom zbog upravo toga ove zime doveden na Saint Mary‘s.

Međutim, hrvatski reprezentativac nije ekspresno našao mjesto u posljednjeplasirane momčadi Premiershipa, štoviše doveli su mu i konkurenciju. Prošla su tri tjedna od njegovog dolaska, a dobio je svega šest ligaških minuta, nastupio je na četiri od sedam utakmica nove momčadi, a za posljednju prvenstvenu utakmicu u kojoj je Southampton poražen na gostovanju kod Brentforda (3:0) nije ni konkurirao. Dan ranije odigrao je 90 minuta za B momčad "Svetaca". Trener Southamptona Nathan Jones objasnio je da je Oršiću potrebna minutaža zbog čega je odlučio kako je najbolje da zaigra makar i za rezervnu momčad,

U međuvremenu je hrvatski nogometašu na Instagramu je podijelio zanimljivo objavu, konkretno fotografiju knjige znakovitog naslova "Can‘t hurt me", odnosno "Ne možete me povrijediti" autora Davida Gogginsa. Naslov je svakao intrigantan pa se može špekulirati je li to bila Oršićeva indirektna poruka. Ili je jednostavno pohvalio štivo "najspremnijeg američkog sportaša" kako su Gogginsa prozvali tamošnji mediji.

image

Mislav Oršić je objavio znakovitu poruku na Instagramu

SCREENSHOT/INSTAGRAM

Linker
28. travanj 2024 18:00