Action Images via Reuters
SADA SE ZNA

NIKOLA VLAŠIĆ, ROONEY I DRUŠTVO DOBILI NOVOG TRENERA Na veliku scenu vraća se prethodnik Slavena Bilića iz West Hama

Piše: HinaObjavljeno: 29. studeni 2017. 15:09

Bivši engleski izbornik Sam Allardyce postao je novi trener engleskog prvoligaša Evertona u čijim redovima igra i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, javlja u srijedu Sky Sports.

Allardyce (63) je sredinom prošle sezone pokušao spasiti od ispadanja u drugu ligu Crystal Palace, ali je podnio ostavku na mjesto trenera u tom klubu prije početka ove sezone.

U Evertonu će Allardyce zamijeniti Nizozemca Ronalda Koemana koji je smijenjen prošli mjesec nakon lošeg početka sezone. Koemana je privremeno mijenjao David Unsworth, no rezultat se nisu poboljšali i klub se sada nalazi na 17. mjestu sa 12 bodova iz 13 utakmica u kojima su ostvarene tri pobjede, tri neriješena rezultata i sedam poraza.

Football Soccer - England Stadium Visit - City Arena, Trnava, Slovakia - 3/9/16
England manager Sam Allardyce during the stadium visit
Action Images via Reuters / Carl Recine
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic / REUTERS

Podsjećamo, Allardyce je bio prethodnik Slavena Bilića u West Hamu između 2011. i 2015. godine. Osim 'Čekićara' vodio je još Bolton, Newcastle, Blackburn, Sunderland, a kratko i englesku reprezentaciju.

Novi ugovor za Silvu

Španjolski veznjak David Silva (31) uskoro bi trebao produžiti ugovor sa Manchester Cityjem do ljeta 2020. godine, objavili su u srijedu britanski mediji.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izuzetno cijeni Davida Silvu, koji bi trebao imati godišnju plaću od 8,5 milijuna eura.

Silva je u engleski klub stigao u ljeto 2010. iz Valencije i odlično se snašao. Odmah je postao standardni prvotimac i već godinama je ključni igrač veznog reda Cityja, a u 323 nastupa zabio je 52 gola.

Linker
06. svibanj 2024 19:54