Maria Guardiola
 Instagram
ROMANSA NA VRHU ZGRADE

Nogometna zvijezda snimljena kako strastveno ljubi prelijepu kćer Pepa Guardiole, procurile fotografije

‘Dele i Maria su izgledali potpuno zaljubljeno, kao da nitko na svijetu oko njih ne postoji...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2021. 12:19

Nogometni Otok danas zabavlja prava premierligaška romansa, nakon što je The Sun ekskluzivno objavio fotografije ljubavnog klinča zvijezde Tottenhama i kćeri trenera Manchester Cityja.

Veznjak Spursa i engleske reprezentacije Dele Alli snimljen je, naime, u ljubavnom klinču sa kćerkom Pepa Guardiole -Marijom. 20-godišnja Španjolka i engleski reprezentativac razmjenjivali su nježnosti u trendi 'Cloud 9 baru' koji se nalazi na vrhu zgrade u centru Londona i odmah postali jedna od priča dana na Otoku.

image
Maria Guardiola
Screenshot: Instagram

Navodi se kako je par preveo zajedno nekoliko sati u ugodnom razgovoru, a veznjak Tottenhama u jednom je trenutku 'povukao potez' i počeo strastveno ljubiti lijepu studenticu Guardiola.

"Dele i Maria su izgledali potpuno zaljubljeno, kao da nitko na svijetu oko njih ne postoji", rekao je za The Sun jedan od očevidaca iz Bara:

"Nije im uopće bilo važno gleda li ih itko, poslije su se ljubili i ispred DJ-a. Bar je bio krcat, sve je bilo rezervirano, bilo je tu više stotina gostiju, ali oni se nisu niti malo sudržavali. Izgledali su baš slatko, kao da su na medenom mjesecu."

image
Dele Alli - ove je sezone češće na klupi
MICHAEL REGAN Afp

Dele Alli je ove sezone u prilično podređenoj ulozi u Tottenhamu. Upisao je u cijeloj sezoni tek 378 minuta (u odnosu na 1853 minuta sezonu prije) i nije zabio niti jedan jedini gol.

Pep Guardiola, pak, proživljava najljepše dane svoje petogodišnjoj ere u Cityju. Osvojio je naslov prvaka, a još ga čeka veliki finale Lige prvaka protiv Chelseaja 29. svibnja i možda konačno ostvarenje snova s klubom iz Manchestera - europska titula koja je glavni predmet želje već godinama.

image
Pep Guardiola s suprugom Kristinom
CHRISTOF STACHE Afp

Linker
30. ožujak 2024 00:13