ADRIAN DENNIS Afp
Premiership fantasy

Počinje novo izdanje SuperSportske Premiership fantasyja? Složi svoju momčad i uključi se u borbu za vrh

Najbogatija liga na svijetu i ove sezone je privukla nekolicinu svjetski poznatih imena
Piše: PromoObjavljeno: 12. kolovoz 2021. 11:40

Utakmicom novog premierligaša Brentforda i Arsenala starta nam nova sezona najjače nogometne lige na svijetu i našeg SuperSportske Premiership fantasyja. Ove godine ponovno nas očekuje mnoštvo zanimljivosti i otvorenih pitanja u utrci za naslov koja nikad nije bila neizvjesnija. Ovu sezonu imamo četiri momčadi koje otvoreno ulaze u utrku za krunu na Otoku, a to su velikani iz Manchestera te Liverpool i Chelsea koji je jučer osvojio i svoj prvi trofej u novoj sezoni svladavši Villarreal u finalu Superkupa Europe u Belfastu.

U borbi za naslov neodgovorena pitanja su:

Hoće li Manchester City uspjeti pojačati svoj napad dovođenjem Harryja Kanea?

U kakvom je stanju najbolji branič na svijetu - Virgil van Dijk - nakon dugotrajnog oporavka od ozljede koljena i je li Liverpool uspio posložiti obranu koja je prošle godine uništila sve snove ‘Redsa’ o osvajanju trofeja?

Je li sad Manchester United pod Oleom Gunnarom Solskjaerom spreman za još jedan iskorak i osvajanje trofeja i to nakon odlično odrađenog ljetnog shoppinga i potpisivanja Raphaela Varanea i Jadona Sancha?

Može li Chelsea nastaviti briljantnu formu s kraja sezone i pojačan Romeluom Lukakuom nadmašiti sve u borbi za domaću krunu?

Ono što je nama u Hrvatskoj posebno zanimljivo je i kako će izgledati naši nogometaši u najjačoj ligi svijeta. Naravno, Mateo Kovačić je pokazao da je nositelj igre Chelseaja i da će i ove sezone biti jedan od najboljih veznih igrača u Premiershipu nezaobilazan izbor kad je riječ o veznjacima u našem SuperSportske Premiership fantasyju. Nadalje, Stipe Perica je u Championshipu prošle godine za Watford nastupao kao ‘joker’ s klupe te je skupio 16 nastupa i jedan pogodak. Za očekivati je da će takvu rolu imati i na početku ove sezone, a svakako se nadamo da će svojim radom na treninzima i nametanjem na utakmicama pokušati izboriti svoje mjesto i u početnom sastavu povratnika u prvi razred engleskog nogometa - Watforda. Posljednji Hrvat u Premier Ligi je Filip Benković koji je s Leicesterom već osvojio Community Shield u inauguralnoj utakmici engleske nogometne sezone. Njegova uloga u momčadi Brendana Rogersa je upitna nakon što je u prethodne dvije sezone Benković bio na posudbama škotskom velikanu Celticu i Bristol Cityju.

image
Premiership fantasy
SN

Najbogatija liga na svijetu i ove sezone je privukla nekolicinu svjetski poznatih imena, a dogodili su se i neki spektakularni transferi između klubova unutar Premiershipa. Uz spomenute Varanea i Sancha koji su pojačali “Crvene vragove” te Lukakua čiji se potpis i povratak u Chelsea očekuje svakog trenutka, treba izdvojiti dolazak sjajnog Jacka Grealisha iz Ville kod Pepa Guardiole u Manchester City. Obranu Liverpoola je pojačao Ibrahima Konate, a Ben Whitea je “Galebove” iz Brightona zamijenio londonskim “Topnicima” za poprilično nevjerojatnih 50 milijuna funti.

I za kraj s vama dijelimo po našem mišljenju najjaču postavu na Premiership fantasyju koja stane u budžet od 100 milijuna, a na tebi je da dokažeš kakav si fantasysta te sastaviš svoju SuperSportske Premisrship Fantasy momčad i osvojiš nagrade koje se dijele svako kolo.

image
Premiership fantasy
SN

Linker
17. svibanj 2024 23:21