OLI SCARFF Afp
PROMIJENIO PLOČU

Prvi je žestoko opleo po Conteu, sada tvrdi: ‘Nisam bio vođa pobune, on mi je puno pomogao, žao mi je...‘

Suigrač Ivana Perišića kaže da je s talijanskim stručnjakom uvijek imao profesionalan odnos
Piše: HINA/SNObjavljeno: 31. ožujak 2023. 13:48

Brazilski napadač Richarlison demantirao je pisanje britanskih medija kako je bio "vođa pobune" protiv talijanskog stručnjaka Antonia Contea koji je ovoga tjedna dobio otkaz u redovima Tottenhama.

"Ne prihvaćam kada govoriti laži o meni. Uvijek sam imao puno poštovanja prema Conteu," napisao je 25-godišnji brazilski napadač na društvenim mrežama.

"Nisam bio vođa pobune protiv njega, bilo je upravo suprotno. Žao mi je što nisam pružio onoliko koliko je očekivao od mene i nisam učinio dovoljno da on ostane," dodao je.

Richarlison, koji je stigao među Spurse u srpnju prošle godine iz Evertona, u medijima je optužen kako je dao klubu ultimatum da otpusti talijanskog stručnjaka.

"Puno mi je pomogao i kad god smo imali problem, rješavali smo ga razgovorom i profesionalnošću, a to on može i potvrditi," poručio je Brazilac.

Tottenham se ovog tjedna razišao s Conteom koji je nakon remija (3-3) protiv Southamptona oštro kritizirao igrače, ali i vodstvo kluba. Prethodno je Richarlison kritizirao talijanskog stručnjaka, rekavši da ne razumije trenerove ideje i da mu nije jasno zašto odabire određene igrače kao prvu opciju, a njega drži na klupi.

Tottenham je četvrti na tablici Premier lige i u ponedjeljak igra protiv Evertona.

Linker
22. travanj 2024 10:30