OLI SCARFF Afp
FANTASY PREMIERSHIP

Trpajte na igrače Liverpoola koliko god možete, i majstor Manchester Cityja u velikoj je formi

Joao Cancelo još je jedan igrač Manchester Cityja kojeg se kao braniča isplati staviti u momčad
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2021. 07:59

Igrači fantasyja Premiership imaju jako uzbudljiv vikend. Već u subotu sedam utakmica, jako bogat program. Za početak odmah ističemo kapetana čije ime nije teško pogoditi. To je Mohamed Salah, koji skup, ali i daleko ispred svih ostalih na bodovnoj tablici nakon što se upisao u strijelce u sedam uzastopnih utakmica. Salah stalno ulazi u prilike i stalno zabija. Brighton je visoko na ljestvici, ali s druge strane će biti zastrašujući Liverpool. Stoga "trpajte" na igrače Liverpoola koliko god možete.


Phil Foden također igra izvrsno u ulozi lažne devetke otkako se vratio nakon ozljede stopala. Foden je postao udarni napadač Manchester Cityja, a protiv Brightona prošlog vikenda ubilježio je osam udaraca iz okvira kaznenog prostora. Pršti na sve strane, a Crystal Palace nije suparnik koji može parirati sjajnim domaćinima.

image
Phil Foden
GLYN KIRK Afp


Joao Cancelo još je jedan igrač Manchester Cityja kojeg se kao braniča isplati staviti u momčad, jer je u posljednje četiri utakmice imao čak osam udaraca na gol, te je suigračima iskreirao pet velikih prilika. I on će protiv Crystal Palacea imati jako puno prostora.


Chelsea nema našeg Kovačića i Lukakua, ali momčad toliko dobro izgleda da ne bi trebalo biti straha protiv Newcastlea koji još uvijek traži novog trenera. Za Tuchela i njegove jurišnike ne bi smjelo biti previše tajni u ovoj utakmici.

Linker
22. travanj 2024 07:36