JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Javier Garcia/shutterstock Editorial/profimedia
OSJETE SE TENZIJE

VIDEO Bijesna zvijezda htjela se sukobiti s navijačem, zaustavio ga suigrač: ‘Emocije su uzburkane...‘

Newcastleu je ovo prvi poraz još od rujna, ali nakupili su se i porazi u Ligi prvaka
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 12. studeni 2023. 08:29

U posljednjem subotnjem ogledu 12. kola engleske Premier lige nogometaši Bournemoutha su svladali na domaćem terenu Newcastle 2-0.

Upisao je Bournemouth tek drugu pobjedu u sezoni, a junak pobjede bio je Dominic Solanke koji je postigao oba gola. Pogotke je Solanke dao tijekom drugog dijela, u 60. i 73. minuti, čime je svoju momčad podigao tek za jednu poziciju i Bournemouth je sada na 17. mjestu ljestvice.

Newcastleu je ovo prvi poraz još od rujna, ali dodajmo kako su i u srijedu pretrpjeli poraz od Borussije Dortmund (2:0) u Ligi prvaka i čini se kako su prve frustracije počele izlaziti na vidjelo.

Kad su igrači otišli pozdraviti navijače, bilo je nekih koji su im zviždali, a u konfrontaciji s jednim od njih našao se kapetan Kieran Trippier koji je došao ispred navijača i burnim se tonom suprostavio:

- Momci ne daju sve od sebe? Koliko ozljeda imamo, koliko ozljeda imamo? Hej? - upitao je Trippier prije nego li ga je došao smiriti suigrač Joelinton, a umješao se i redar koji je odmicao Trippiera od tribina.

Incident je komentirao i trener Eddie Howe, rekavši:

Kieran je dobro. Emocije su uzburkane, svi smo emotivni. Nema problema. Zahvaljujemo se svim našim navijačima, bilo im je teško danas.

Nakon što je Miguel Almiron je odšepao iz obračuna s očiglednim problemom s tetivama koljena, samo se produžio popis igrača na koje Howe ne može računati.

Callum Wilson, Alexander Isak, Dan Burn, Harvey Barnes i Jacob Murphy su među onima koji nisu na raspolaganju, dok je Sandro Tonali suspendiran zbog kladioničarskog skandala.

Linker
06. svibanj 2024 04:18