KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
VELIKA OBJAVA

VIDEO Bomba iz Engleske! Klopp napušta Liverpool: ‘Razumijem da je šok, ali mogu objasniti....‘

Slavni trener donio je tešku odluku, na kraju sezone napustit će Redse
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2024. 11:49

Velike vijesti dolaze iz Liverpoola. Dugogodišnji trener momčadi, Jürgen Klopp, odlučio je napustiti klupu engleskog velikana na kraju sezone.

Vijest je službeno potvrdio klub preko svojih stranica, a tamo se oglasio i sam Klopp i pojasnio svoju odluku.

- Mogu razumjeti da je to šok za mnoge ljude u ovom trenutku, kada to čujete prvi put, ali očito to mogu objasniti – ili barem pokušati objasniti. Volim apsolutno sve u vezi s ovim klubom, volim sve u vezi s gradom, volim sve u vezi s našim navijačima, volim momčad, volim osoblje. Volim sve. Ali to što još uvijek donosim ovu odluku pokazuje vam da sam uvjeren da je to ona koju moram donijeti - započeo je Klopp.

image

Više detalja saznajte OVDJE

Sofascore

- Radi se o tome da sam, kako da to kažem, na izmaku snaga. Sada nemam problema, očito, znao sam već duže da ću to morati objaviti u jednom trenutku, ali sada sam sasvim dobro. Znam da ne mogu raditi posao opet i opet i opet i opet.

- Nakon godina koje smo proveli zajedno i nakon svog vremena koje smo proveli zajedno i nakon svega što smo prošli zajedno, poštovanje je raslo prema vama, ljubav je rasla prema vama i najmanje što vam dugujem je istina – a to je istina.

Klopp je imenovan menadžerom Liverpoola 8. listopada 2015.

Pod njegovim vodstvom Liverpool je osvojio Ligu prvaka, Premier ligu, klupsko prvenstvo, FA kup, Liga kup i Superkup, kao i FA Community Shield.

Linker
28. travanj 2024 20:22