ADRIAN DENNIS Afp
LUDA UTAKMICA

VIDEO: Čudesan pothvat izazvao šou na tribinama u Engleskoj, gubili 0:3 pa režirali preokret za povijest

Ova je utakmica originalno bila na rasporedu 16. prosinca, ali je prekinuta nakon nešto više od sat vremena
Piše: HinaObjavljeno: 13. ožujak 2024. 22:49

Nogometaši Bournemoutha napravili su rijedak preokret u engleskoj Premier ligi, nadoknadivši pred svojim navijačima zaostatak od tri gola na poluvremenu i pretvorili ga u pobjedu 4-3 nad Luton Townom u ponovljenoj utakmici 17. kola.

Gosti su vodili 3-0 nakon prvog dijela dvoboja na stadionu Vitality, a golove su postigli Tahith Chong (9), Chiedozie Ogbene (31) i Ross Barkley (45+1). No, od 50. minute utakmice uslijedio je veliki preokret, treći takve vrste u povijesti Premier lige, a svojim su ih golovima kreirali Dominic Solanke (50), Ilja Zabarnji (62) i dvostruki strijelac Antoine Semenyo (64, 83).

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Bournemouth je devetom prvenstvenom pobjedom došao do 35 bodova, ali je ostao na 13. mjestu, dok je Luton Town doživio peti poraz u zadnjih šest utakmica te se s 21 bodom nalazi na 18. poziciji i u zoni ispadanja, s tri boda manje od Nottingham Foresta koji je na 17. poziciji.

Ova je utakmica originalno bila na rasporedu 16. prosinca, ali je prekinuta nakon nešto više od sat vremena, jer se gostujući kapetan Tom Lockyer srušio na terenu, a kasnije je potvrđeno da je doživio srčani udar. Pri prekidu je rezultat bio 1-1. Odlučeno je da će dvoboj biti ponovljen u cijelosti.

Linker
21. travanj 2024 09:55