Rafael Varane

 SCREENSHOT
UPITAN NASTUP NA SP-U

Video: Jecaji, suze i velika tuga na licu zvijezde Manchester Uniteda! Potresne slike s derbija na Old Traffordu

Ozljeda mjesec dana uoči Svjetskog prvenstva sugerira bolnu istinu
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 23. listopad 2022. 09:35

Manchester United ugrabio je bod protiv Chelseaja (1-1), pogotkom Casemira u petoj minuti sudačke nadoknade. Medijska izvješća u fokus su stavljala „ludu završnicu“ na Stamford Bridgeu (oba su pogotka postignuta u finišu utakmice). Nekako je u zaleđu zanimanja ostala nesretna sudbina francuskog reprezentativca Rafaela Varanea.

Stoper Manchester Uniteda doživio je i drugi udes ovoga mjeseca. U gradskog ogledu protiv Cityja šepajući je napustio teren. Protiv Chelseaja Varane je igru napustio već u 60. minuti.

- Još nemamo konkretnu dijagnozu niti su nam poznati razmjeri njegove ozljede. Više ćemo detalja imati nakon liječničke obrade – kazao je menadžer Uniteda Ten Hag neposredno nakon londonske utakmice. Nizozemac nije želio nagađati o Varaneovoj ozljedi, no vjerojatno je posrijedi ruptura zadnje lože.

>>> OZLJEDU POGLEDAJTE OVDJE

Međutim, suze na licu 29-godišnjeg francuskog stopera odavale su njegov osjećaj bespomoćnosti i evidentnog očaja. Ozljeda mjesec dana uoči Svjetskog prvenstva sugerira bolnu istinu: na turniru u Kataru on se vrlo vjerojatno – neće pojaviti!

Tijekom nedavno završenog natjecanja Lige nacija (Francuska i Hrvatska bile su u istoj skupini) Varane je ostvario tek dva nastupa – protiv Danske i Austrije (kada je bio i kapetanom). Nije, dakle, bio među prvih 11, ali je figurirao za ozbiljnog kandidata na popisu 26 igrača koje će francuski izbornik Didier Deschamps prijaviti za Svjetsko prvenstvo.

Linker
07. svibanj 2024 01:38