ADRIAN DENNIS Afp
DIV U PROBLEMIMA

VIDEO: Manchester United se izvukao na vrućem gostovanju, remi Nottingham Foresta i Wolverhamptona

Opasniji je bio domaći sastav, ali je završilo neodlučenim rezultatom
Piše: HinaObjavljeno: 13. travanj 2024. 20:44

Zanimljivu su utakmicu 33. kola engleske Premier lige odigrali nogometaši Bournemoutha i Manchester Uniteda koja je završila bez pobjednika 2-2.

Bournemouth je poveo u 16. minuti kada se Solanke driblingom riješio čuvara i precizno pogodio za 1-0. Gosti su izjednačili u 31., a iz blizine je pod gredu pogodio Bruno Fernandes.

Kratko je stajao remi kao aktualan rezultat jer je Kluivert u 36. minuti pogodio bliži kut za 2-1. Portugalac Bruno Fernandes je svoj drugi pogodak postigao u 65. minuti kada je pogodio s bijele točke za končanih 2-2.

SVE GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Do kraja dvoboja su obje momčadi propuštale šanse za pobjedu. Čak je opasniji bio domaći sastav, ali je završilo neodlučenim rezultatom. Bournemouth je ostao na 12. mjestu ljestvice, dok je Manchester United sedmi.

Nogometaši Manchester Cityja lako su osvojili tri domaća boda ove subote, pobijedili su Luton s 5-1, o čemu smo više pisali OVDJE

Brentford je pobijedio Sheffield United 2-0 pogocima u drugom dijelu. Prvo je autogol dao Arblaster u 63., dok je sve zaključeno golom Onyeke u 93. minuti.

Nottingham Forest i Wolverhampton su remizirali 2-2 u ogledu gdje je oba gola za goste dao Brazilac Matheus Cunha, a pobjednika nije bilo ni u nadmetanju Burnleyja i Brightona. Susret je završio 1-1.

U prvom susretu 33. kola nogometaši Newcastlea su bili uvjerljivi pred svojim navijačima, s 4-0 su svladali Tottenham. Newcastle je utakmicu na svoj mlin odveo unutar samo tri minute prvog poluvremena, kada je postigao dva pogotka. Prvo je Šveđanin Isak u 30. minuti zabio za 1-0, nakon što se lijepo oslobodio čuvara i precizno naciljao suparničku mrežu, dok je već u 32. minuti bilo 2-0 nakon pogotka Gordona.

U 51. minuti novim golom Alexandera Isaka povećana je domaća prednost na 3-0, dok je sve zaključeno pogotkom Schaera u 87. za končanih 4-0 Newcastlea. Ova je pobjeda dovela Newcastle na šesto mjesto ljestvice. Newcastle ima 50 bodova, dok je Tottenham s deset bodova više na četvrtoj poziciji.

U nedjelju se igraju tri utakmice, a sastaju se Liverpool - Crystal Palace, West Ham - Fulham i Arsenal - Aston Villa, dok je posljednja utakmica na rasporedu u ponedjeljak, ona između Chelseaja i Evertona.

Linker
29. travanj 2024 18:58