OLI SCARFF Afp
NEVJEROJATNA SCENA

VIDEO: Šou na tribinama nakon bijesnog ispada Pepa Guardiole! Evo što je dobacivao navijačima Liverpoola

Pep ima novu ‘crvenu krpu‘, izgleda da ne zna kako izaći na kraj s Liverpoolom i Kloppom
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. listopad 2022. 19:59

Pep Guardiola je trenirajući Barcelonu imao "crvenu krupu" u liku Josea Mourinha, koji je kao trener Real Madrida znao složiti igru s kojom će neutralizirati kvalitetu Barcelone. Isti problem sada Guardiola ima kada s druge strane vidi Jürgena Kloppa i njegov Liverpool. Protiv Redsa Guardiolin Man. City ima poražavajućih pet pobjeda i čak sedam poraza u 17 utakmica. Šest od tih sedam poraza Guardiola je doživio kao Liverpoolov gost.

Stoga Pep Guardiola dolazeći na Anfield često ima problema s emocijama, a one su i danas jasno izašle na danje svjetlo. Uvijek razularena publika na Anfieldu ponovno je dala svoj obol. Posebno u kritičnim trenucima za utakmicu.

image
OLI SCARFF Afp

Činilo se da će City povesti u 55. minuti, kada je Foden zabio za vodstvo gostiju. No, VAR sudac Darren England pozvao je glavnog suca Anthonyja Taylora da provjeri situaciju koja je prethodila golu, te je nakon nekoliko brzih provjera, sudac je poništio pogodak zbog prekršaja Haalanda, koji je rukom povukao Fabinha na tlo.

Guardiola je već bio "užaren" dok je Taylor prilazio ekranu, očito svjestan kakvu će odluku sudac donijeti. Publika na Anfieldu je urlala od sreće zbog toga, a trener Cityja nije mogao sakriti bijes.

Potom se španjolski trener okrenuo publici te joj počeo vikati. Melissa Reddy iz Sky Sportsa tvrdi da je vikao "Ovo je Anfield", dok je vikao na publiku iza sebe. Naravno da je domaće navijače njegova reakcija dodatno "podigla", a onda i igrače Liverpoola koji su na kraju zasluženo slavili s 1:0.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Guardiola možda je najbolji trener na svijetu, ali samo kada s druge strane nisu Klopp i Liverpool.

Linker
06. svibanj 2024 04:05