Nikola Vlašić
 WEST HAM TWITTER
STIGLO POJAČANJE

West Ham predstavio Vlašića! Trener oduševljen: ‘Glad i ambicija koju on ima su potrebne ovom klubu‘

‘On je standardni član reprezentacije i ima puno iskustva bez obzira što ima samo 23 godine‘
Piše: Hina/SNObjavljeno: 31. kolovoz 2021. 11:04

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić postpisao je petogodišnji ugovor s engleskim prvoligašem West Ham Unitedom, objavljeno je u utorak na službenim stranicama engleskog kluba.

Hrvatski je nogometaš u West Ham, koji je suparnik zagrebačkog Dinama u Europa ligi, došao iz moskovskog CSKA.

Vlašić koji je ponikao u Hajduku, odigrao je više od 250 seniorskih utakmica, zabio 33 gola i asistirao 21 puta za CSKA u protekle tri sezone te je proglašen najboljim nogometašem ruskog prvenstva 2020. Za hrvatsku reprezentaciju je 23-glodišnji Vlašić odigrao 26 utakmica i nastupio je na Euru 2020., prenosi stranica kluba, te također navodi kako će Hrvat biti veliko pojačanje u napadu West Hama.

- Drago mi je što je Nikola došao u West Ham. Gledao sam ga kako napreduje posljednjih sezona. Upisao je nekoliko sjajnih golova i asistencija. On je standardni član hrvatske reprezentacije i ima puno iskustva bez obzira što ima samo 23 godine, on će još više napredovati. Impresionirala me odlučnost kojom je Nikola želio doći ovdje. Takva glad i ambicija su potrebne ovom klubu - rekao je trener Moyes.

Iako nije otkriveno koliko je Vlašić dobio za prelazak u West Ham, mediji pišu da se radi o 27 milijuna eura.

Vlašiću ovo nije prvi put da igra za engleski klub. Iz Hajduka je 2017. prešao u Everton za 11 milijuna eura i tamo je odigrao svega 19 utakmica nakon čega je prešao u CSKA.

Linker
08. svibanj 2024 17:41