Carlo Ancelotti i Luka Modrić

 MI NEWS Nurphoto Via Afp
NAJSTARIJI U VELIKANu

Ancelotti se ponovno naklonio Modriću nakon povijesne večeri: ‘Njegov fantastičan potez donio nam je pobjedu‘

Real se pobjedom izjednačio s Barcelonom na vrhu, ali Katalonci u nedjelju igraju protiv Seville
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2024. 23:38

Osim što je u subotu postao najstariji igrač u povijesti Real Madrida, s 39 godina i 40 dana, Luka Modrić Kraljevima je pomogao uhvatiti važnu pobjedu kod Celte Vigo. Hrvatski maestro u igru je ušao u 63. minuti, a samo tri minute kasnije asistirao je Viniciusu Junioru, koji je zatresao mrežu i postavio konačnih 2:1.

Modrić je skinuo 58 godina star rekord Ferenca Puskása, koji je do subote bio najstariji igrač Reala (39 godina i 36 dana), a nakon utakmice zaslužio je novu rundu pohvala od Carla Ancelottija, trenera Kraljevskog kluba.

- Osvojili smo tri boda zahvaljujući fantastičnom Modrićevom dodavanju. Luka ima kvalitetu i uvijek doprinosi momčadi. Bilo da igra od početka, bilo da ulazi s klupe, on nam uvijek pomaže. Ušao je u utakmicu u teškom trenutku i promijenio njen tijek, kontrolirao je stvari na terenu - rekao je talijanski strateg.

Real se pobjedom izjednačio s Barcelonom na vrhu, ali Katalonci u nedjelju igraju protiv Seville na domaćem terenu. Real iduću utakmicu igra u utorak, kada im u Ligi prvaka stiže Borussia Dortmund.

Linker
20. listopad 2024 01:52