CHRISTOF STACHE Afp
OTROVNA STRELICA IZ BAYERNA

‘Barcelona je jedini klub na svijetu koji nema novaca, ali kupi sve igrače koje želi. Pomalo čudno i ludo‘

Nakon službene potvrde transfera Roberta Lewandowskog u Barcelonu oglasio se Julian Nagelsmann
Piše: SNObjavljeno: 20. srpanj 2022. 06:03

Bayernov trener odapeo je otrovnu strelicu u smjeru Barcelone nakon što je okončana ljetna transfer saga oko poljskog napadača koji je javno zavapio za transferom na Camp Nou i pritom navodno odbio financijski bogatije ponude PSG-a i Chelseaja.

Vjerovalo se da Barcelona neće moći realizirati transfer 33-godišnjeg Lewandowskog budući je klub u dugu navodno većem od milijarde funti, ali nekako je posao zgotovoljen na čuđenje mnogih, a tako i Nagelsmanna.

"Barcelona je jedini klub na svijetu koji nema novaca, ali onda opet kupi sve igrače koje želi. Ne znam kako im to uspijeva. To je pomalo čudno, pomalo ludo", rekao je Nagelsmann upitan o transferu Lewandowskog.

Ranije ovog ljeta Barcelona nije mogla registrirati Francka Kessiea pristiglog iz Milana i Andreasa Christensena koji su stigli bez odštete. Vjerovalo se da se Katalonci moraju riješiti nekih igrača prije nego li mogu ponovno kupovati, pa se nagađalo o potencijalnim odlascima Ousmanea Dembelea i Frenkiea de Jonga, ali eto Dembele je potpisao novi ugovor, Nizozemac je i dalje u klubu, a Barcelona kupuje...

Linker
02. svibanj 2024 03:44