Manuel Reino Berengui/defodi Images/shutterstock Editorial/profimedia
USKORO U ELITNOM DRUŠTVU?

Bio je jedan od najskupljih ikad, a danas mu je vrijednost drastično pala i blizu je velikog transfera

Jedan od najskupljih nogometaša svijeta u siječnju bi mogao realizirati veliki transfer
Piše: SNObjavljeno: 10. studeni 2022. 13:19

Riječ je o portugalskom reprezentativcu iz redova Atletico Madrida Joau Felixu koji će navodno testirati odlučnost madridskog kluba i poslati ponudu.

Nije tajna da je Felix nezadovoljan u Atleticu i da ga trener Diego Simeone često ostavlja na klupi. Usprkos tome Le Parisien navodi da transfer neće biti nimalo jednostavno realizirati. Jer Atletico je u krizi, u španjolskom prvenstvu kaska za Barcelonom i Real Madridom i sve se češće postavlja pitanje hoće li Simeone ostati na trenerskoj poziciji. A u slučaju smjene trenera Felix možda i ne bi želio otići.

Kako bilo, Felix je u Atletico stigao 2019. godine iz Benfice za 126 milijuna eura odštete. Njegov transfer tada je bio četvrti najskuplji svih vremena. Danas mu Transfermarkt.de procjenjuje vrijednost na ‘svega‘ 50 milijuna eura.

Ali ove sezone Felixu ne cvjetaju ruže u Madridu. Ukupno je odigrao 17 utakmica, u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka, i upisao je 3 gola i 3 asistencije. U nekoliko je navrata ove sezone nezadovoljno gestikulirao nakon Simeoneovih odluka. A uskoro će mu se pružiti prilika igrati uz bok Kyliana Mbappea, Neymara, Lionela Messija...

Linker
26. travanj 2024 18:41