INSIDEFOTO/DDP USA/PROFIMEDIA
ČEKA SE PRAVA PONUDA

Bliži se rastanak Modrića i Reala? Agent Vatrenog komentirao glasine: ‘Ideja o tom transferu je moguća...‘

‘Ovog ljeta je postojao interes za Modrića s ciljem da potpiše. Imao je nekoliko ponuda‘
Piše: SNObjavljeno: 15. studeni 2023. 14:36

Luka Modrić je prošlog ljeta produljio ugovor s Real Madridom na još godinu dana. Kapetan Vatrenih je htio ostati vjeran klubu u kojem je proteklih 10 godina, a zbog Reala je odbio i puno bogatije ponude iz Saudijske Arabije.

Ipak, nova sezona nije idealno krenula za Modrića. Luka se nadao da će i dalje biti glavni igrač kraljevskog kluba, a iako je njegova uloga i dalje velika, minutaža mu nije zadovoljavajuća o čemu je već nekoliko puta i javno govorio.

image
MATTHEW VISINSKY/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Sve to pokrenulo je glasine kako bi Luka već na zimu mogao ipak otići u Saudijsku Arabiju. Njegov menadžer Borja Couce se nalazi u Saudijskoj Arabiji i za tamošnji Shoot je potvrdio kako su ponude bogatih klubova odbijene, ali i da vrata nisu zatvorena.

- Saudijski klubovi? Ovog ljeta je postojao interes za Modrića s ciljem da potpiše. Imao je nekoliko ponuda, od oba kluba iz glavnog grada i još jednog kluba. Modrić trenutno razmišlja o Real Madridu, ali ideja o njegovom prelasku u saudijsku Pro ligu je moguća ako dođe odgovarajuća ponuda - otkrio je Couce.

Linker
27. srpanj 2024 01:26