Luka Modrić

 Pressfocus/ddp Usa/profimedia
TVRDE ŠPANJOLCI

Dalić i Modrić naljutili Madriđane? ‘Luka ne pomaže Realu, ovome se nisu nadali, ali ne mogu ga natjerati...‘

Kapetan Vatrenih nedavno se našao s Ancelottijem i otkrio svoje planove
Piše: SNObjavljeno: 20. kolovoz 2024. 22:49

Ni ovogodišnja Liga nacija neće proći bez glavnog dirigenta Vatrenih. Luka Modrić još jednom se našao na popisu Zlatka Dalića, velika je to vijest za hrvatski nogomet jer nismo znali što se vrzma po glavi Maestra nakon neslavnog Europskog prvenstva. A velika je to vijest i u Madridu, samo što oni, čini se, i nisu baš oduševljeni...

Prema tekstu portala Defensa Central, specijaliziranog za praćenje Kraljevskog kluba, u Madridu će čestitati Modriću na novom reprezentativnom angažmanu, ali uz osmijeh na licu vjerojatno će držati i "figu u džepu". Naime, spomenuti medij piše da Madriđani nisu presretni što će ionako intenzivnu sezonu Modrić obogatiti nastupima pod hrvatskim grbom.

image

Luka Modrić i Zlatko Dalić

JAN WOITAS Dpa Picture-alliance Via Afp

"Modrić je bio jedna od vijesti dana u Madridu. Hrvatska ga je ponovo pozvala za međunarodne utakmice koje stižu u rujnu. Liga nacija ponovo će imati Modrića za susrete grupne faze protiv Portugala i Poljske", izvještava DC, pa završava odlomak s navodom da se "vjerovalo u nešto drugo".

"Bilo je glasova unutar Valdebebasa koji su se nadali da će se Luka umiroviti od reprezentacije nakon Europskog prvenstva te da će se usredotočiti isključivo Real Madrid i posljednju mu sezonu u bijelom dresu. Klupsku legendu poštuje se u svakom smislu, ali istina je da njegova odluka ne pomaže klubu", piše DC u nastavku, uz navod da se Modrić sastao s Carlom Ancelottijem nakon predsezonske turnire Reala i priopćio mu da još uvijek planira biti član Vatrenih.

"Ne zaboravimo da je pred nama staza puna utakmica, Real će igrati sedam različitih natjecanja, a dodajmo tomu umor i putovanja nogometaša tijekom reprezentativnih stanki. U Madridu nitko ne može natjerati Modrića da napusti svoju naciju, ali istina je da novim pozivom ne čini uslugu klubu i njegovim ciljevima", zaključuje Defensa Central.

Linker
05. rujan 2024 11:15