REUTERS/Albert Gea
NOVI PROBLEMI ZA ARGENTINCA

FOTO: UŽASNE VIJESTI ZA NAVIJAČE BARCELONE! TEK ŠTO SE VRATIO PONOVNO SE OZLIJEDIO LEO MESSI Katalonci teškom mukom do pobjede protiv Villarreala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2019. 01:05

Ernesto Valverde je odlučio izostaviti Ivana Rakitića iz momčadi za okršaj s Villarrealom, pa je Raketa Barcinu pobjedu rezultatom 2:1 odgledao s tribina u društvu ozlijeđenih Samuela Umtitija i Jordija Albe.

Prednost su u prvoj postavi pred njim dobili Arthur i Sergi Roberto, odnosno Vidal i De Jong na klupi. Barca je utakmicu otvorila visokim tempom i ranim pogotkom Griezmanna, nakon kojeg je brzo zabio i Arthur predivnim pogotkom iz velike udaljenosti.

Pred sam kraj prvog poluvremena ipak odgovara Santi Cazorla također lijepim pogotkom iz udaljenosti kod kojeg je Ter Stegen vjerojatno mogao bolje reagirati. Messi je u prvom dijelu prvog poluvremena zaprimio liječničku pomoć zbog problema s bedrom, a nakon poluvremena se više nije vraćao na teren, zamijenio ga je Dembele. Rezultat se u drugom poluvremenu nije mijenjao.

Valladolid i Granada su u prvoj utakmici šestog kola odigrali 1:1, rezultat koji je Granadu poslao na prvo mjesto tablice ali s utakmicom prednosti pred ostatkom vrha. Odigrao se sinoć još i susret između Betisa i Levantea, Betis je slavio s 3:1 i to bez Nabila Fekira koji ima ozljedu mišića. Dva pogotka je upisao 25-godišnji Loren koji sada ima pet pogodaka u pet utakmica.

Linker
06. svibanj 2024 01:03