PIXSELL PHOTO & VIDEO AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
NA METI BROJNIH VELIKANA

Francuzi: Barcelona je htjela Vatrenog, ostvareni su prvi kontakti, ali evo gdje je nastao problem

U izvještaju stoji da je uprava katalonskog kluba povukla potez još sredinom prijelaznog roka
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 21. rujan 2022. 11:05

Kako prenosi francuski Foot Mercato, Barcelona bila je zainteresirana za veznjaka Rennesa Lovru Majera te se tijekom ljetnog prijelaznog roka raspitivala za usluge hrvatskog reprezentativca.

Majer je u Rennes stigao u ljeto 2021. i imao je impresivnu debitantsku sezonu u Francuskoj, završivši sa šest golova i osam asistencija u 29 nastupa u francuskom šampionatu. Francuski klub je sa svoje strane izvjesio cijenu od 60 milijuna eura za svog veznjaka, s obzirom da mu ugovor traje do ljeta 2026. godine.

image
DAMIEN MEYER Afp

U izvještaju stoji da je uprava katalonskog kluba sredinom prijelaznog roka kontaktirala Majerovo okruženje i uzela informacije o njegovoj situaciji. Međutim, s obzirom na financijsku nestabilnost kluba i probleme s ograničenjem plaća, interes je s vremenom nestao. Majer, s druge strane i dalje nastavlja s impresivnim nastupima za Rennes, s tim da je Atletico Madrid još uvijek zainteresiran za veznjaka, kojeg se u zadnje vrijeme sve više uspoređuje sa sunarodnjakom i kapetanom reprezentacije, Lukom Modrićem.

Međutim, nije Barcelona jedini španjolski klub koji je pokazao interes za Majera. Pred sam kraj ljetnog prijelaznog roka Diego Simeone želio ga je dovesti u Atletico Madrid, a o svemu tome Lovro je rekao u ekskluzivnom intervjuu za Sportske Novosti.

Linker
26. travanj 2024 04:55