CRISTINA QUICLER Afp
NEPREPOZNATLJIVA BARCA

Koeman nakon novog udarca: ‘Razgovarao sam s predsjednikom i tražio da mi jasno kaže kakav je moj status‘

Barcelona je u zadnjih šest susreta upisala je samo jednu pobjedu
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2021. 08:04

Atletico Madrid je u velikom derbiju osmog kola La lige na domaćem terenu bio bolji od Barcelone 3:0. Katalonci su tako novim porazom samo produbili svoju krizu kojoj se izgleda, ne nazire tako brzo kraj.

Atletico je poveo nakon sjajne akcije u 24. minuti. Portugalac Felix je povukao loptu i potom dao za Suareza koji je odmah produžio do Lemara, a ovaj pogodio za 1-0, da bi u samoj završnici prvog dijela domaćin je zabio i drugi gol.

Ponovo je u glavnoj ulozi bio Felix, no ovoga puta je dodao do Lemara, a ovaj je uzvratio Suarezu za asistenciju kod prvog gola. Sjajni urugvajski napadač je izašao sam ispred Ter Stegena mirno pogodivši za 2-0.

Nakon utakmice sve je zanimalo što će reći trener Ronald Koeman koji je svakim danom sve bliže otkazu iako su iz kluba prije nekoliko dana poručili kako se to neće dogoditi.

- Razgovarao sam s predsjednikom i tražio da mi jasno kaže kakav je moj status u klubu i mogu reći da sam zadovoljan. On je obavio razgovor sa svojim ljudima i donio je odluku, siguran sam da ćemo biti bolji jer nam nedostaje nekoliko važnih igrača. Vezni igrači nam igraju na krilima, imamo dosta problema, ali možemo biti puno bolji. Sada slijedi reprezentativna stanka, a potom igramo tri utakmice kod kuće. Vratit će nam se Aguero, Alba i Dembele i sigurno je kako ćemo biti puno opasniji. Znam da u Barci moraš imati rezultat, ali ja sam optimist. Pritisak uvijek postoji, ali to je normalno u Barceloni.

Linker
30. travanj 2024 08:24