Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u visokom porazu
 AFP
NOVI POSRTAJ

Kraljevi potopljeni u Valenciji! Brutalan poraz Modrića i ekipe, Soler im zabio triput s bijele točke

Real je dobio četiri komada, a u engleskom prvenstvu Arsenal je ‘ponižen‘ od sjajne Aston Ville (3:0)
Piše: HinaObjavljeno: 08. studeni 2020. 23:25

Real Madrid poražen je drugi put ove sezone i to poprilično žestoko na Mestalli. Valencia je slavila čak 4:1, a Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu.

Za Real Madrid je sve krenulo dobro u 23. minuti kada je Karim Benzema zabio za vodstvo. S lijeve strane Realova napada asistirao mu je Marcelo prizemnom loptom na rub kaznenog prostora, a Benzema je prekrasno pogodio u suprotni kut vratiju Jaumea Domenecha. I to je bilo sve od Reala...

Soler je zabio iz penala u 35. minuti (nakon što je prvi promašio, pa je sudac ponovio), a isti igrač je onda još dva puta s bijele točke "rušio" Bijele. Dogodilo se to u 54. i u 63. minuti. Autogol Varanea u 43. minuti samo je bila sol na ranu jednog očajnog izdanja prvaka.

Nakon reprezentativne stanke Zidaneova momčad gostuje kod Villarreala, nema više previše kredita, to je sigurno...

image
AFP

I Arsenal doživio potop

Aston Villa nastavlja s čudesnim partijama na početku sezone nakon što su u 8. kolu u Londonu svladali Arsenal s 3-0. Nakon što su početkom listopada "demolirali" prvaka Liverpoola s 7-2, Aston Villa je stigla do još jednog velikog "skalpa" i to na Emiratesu.

Već u 2. minuti poništen je gol Ville zbog u najmanju ruku "čudnog" zaleđa, da bi u 25. minuti Arsenalov igrač Bukayo Saka pogodio vlastitu mrežu. U drugom dijelu junak dvoboja Ollie Watkins pogodio je u 72. i 75. minuti za konačnih 3-0. Villa je šesta s 15 bodova, tri manje od vodećeg Leicestera, dok je Arsenal 11. s 12 bodova.

Linker
08. svibanj 2024 01:53