Pressinphoto Sports Agency/alamy/alamy/profimedia
HRVAT JE GLAVNA TEMA

Luka Modrić odbio 100 milijuna dolara od Al Nassra, a sada je Real odlučio što će s njim na kraju sezone

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je ponovno u središtu pažnje zbog isteka ugovora
Piše: SNObjavljeno: 25. siječanj 2023. 15:45

Luka Modrić je ponovno glavna tema medija u Španjolskoj. Hrvatskom čarobnjaku za pet mjeseci završava ugovor s Realom, a Marca se posvetila njemu i šestorici koji također kao i Luka mogu napustiti klub zbog brzog isteka ugovora.

U tekstu pod naslovom ‘Šest nepoznanica i jedan već riješeni slučaj‘ Marca piše kako je riješena sudbina Mariana Diaza koji definitivno odlazi na kraju sezone, a Modrića ističu kao najspecifičniji slučaj. Luka je, kako smo već pisali, odbio 100 milijuna dolara od Arapa i tako jasno dao do znanja gdje misli nastaviti karijeru.

"Slučaj Luke Modrića je najspecifičniji. Hrvata svi u Realu obožavaju. Al Nassr mu je dao ponudu koja se ne odbija, no Modrić je jasno odgovorio da u idućoj sezoni želi igrati samo za Real. Riješenje će ponuditi očekivani razgovor između Modrića i Florentina Pereza, a status Hrvata nije narušilo ni to što je u zadnje vrijeme rezerva", piše Marca pa dodaje:

"Ancelotti je rekao da je Modrić pronašao ritam, ali činjenica je da itekako osjeća posljedice nastupa na SP-u. No, neosporno je i da će se uskoro vratiti na svoju uobičajenu razinu kojom je na početku sezone poništio sve sumnje u njega. Glasine da je Real odlučio da mu neće produljiti ugovor ili da je dogovorio transfer u Al Nassr su potpuno neutemeljene", zaključuju Španjolci.

Linker
27. srpanj 2024 01:39