AFP
OŠTAR NASTUP

‘Messi me je razočarao nepoštovanjem prema klubu! Neka donese 700 milijuna eura i neka ide gdje hoće!‘

Čovjek koji bi uskoro mogao postati novi predsjednik Barcelone silno je ljut na najveću zvijezdu
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2020. 15:55

Toni Freixa, nekadašnji direktor Barcelone i jedan od kandidata za novog predsjednika kluba, bio je dosta oštar prema Lionelu Messiju i njegovoj najavi da želi napustiti giganta.

"Kao čovjek, predstavnik ovog kluba, kao navijač ovog kluba, razočaran sam ovim potezom Messija", rekao je Toni za Radio Marcu, te dodaje:

"Ugovori se potpisuju da bi se poštovali. A ono što on mora uraditi ako želi otići je donijeti 700 milijuna i neka ode".

Barcelona vjeruje da je taj ugovor moguće raskinuti tek u lipnju sljedeće godine i sve upućuje da bi se mogao zakomplicirati odnos Messija i katalonskog diva.

"Nisam zabrinut zbog njegovog odlaska, jer svemu dođe kraj. Ono što me smeta, ono što je bitno, je način na koji je to napravio bez poštovanja prema klubu", naglasio je kandidat za predsjednika.

Leo namjerava aktivirati klauzulu koja mu omogućava da napusti klub kao slobodan igrač i čini se da mu ništa ne stoji na putu. Navodno bi u tom slučaju prekid ugovora mogao dobiti i preko FIFA-e, ako dođe do komplikacija, a onda je sud neizbježan...

Linker
23. travanj 2024 15:44