GIUSEPPE CACACE AFP
U ŽARIŠTU PANDEMIJE

MODRIĆ I DRUŠTVO SE VEĆ VRAĆAJU TRENINZIMA!? Španjolci najavili novi plan Reala, jedan od glavnih za ambiciozan povratak nogometu je hrvatski liječnik

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2020. 11:10

Nakon što je Real Sociedad najavio da će se njegovi nogometaši vratiti treninzima već u utorak, ovu su opciju počeli razmatrati i u madridskom Realu, piše u nedjelju Marca.

Ugledni španjolski dnevnik tvrdi da je debata o povratku nogometu na Santiago Bernabeuu potpuno opravdana jer su 'uvjeti za to u Realu sada stvoreni'.

Kraljevski je klub prvi u španjolskoj Primeri proglasio klupsku karantenu još 12. ožujka, nakon što je otkriveno da košarkaš Reala Trey Thompkins ima koronavirus.

Tada je šef Realove liječničke službe, inače hrvatski doktor Niko Mihić, sve nogometaše i košarkaše poslao kući, a kamp Valdebebas je zatvoren.

Upravo ovih dana, liječnička služba predvođena doktorom Mihićem, smišlja novi ambiciozni plan i protokal za trenutak kad se igrači vrate treninzima, piše Marca. Ovaj protokol morat će u obzir uzeti i trenutno teško stanje u Madridu, koji je jedan od najvećih žarišta pandemije koronavirusa ne samo u Španjolskoj, nego i u svijetu.

Marca tvrdi kako u Realu još nisu odredili datum povratku treninzima, ali da bi ta odluka mogla pasti vrlo brzo.

Linker
24. travanj 2024 20:06