Kylian Mbappé

 SERGEI GAPON Afp
POSEBNA PONUDA

Može li bizarnije? Mbappé će dobiti neviđen tretman na otvaranju La Lige, pogledajte što su Amerikanci smislili

Oni gledatelji koji ne žele pratiti isključivo utakmicu, 90 minuta moći će gledati samo u Mbappéa
Piše: SNObjavljeno: 18. kolovoz 2024. 20:02

Nakon što je pogotkom okrunio premijerni nastup za novi klub, u osvajanju Uefinog Superkupa protiv Atalante, Kylian Mbappé u nedjelju će se debitirati i u španjolskoj ligi. Real Madrid će u prvom kolu La Lige gostovati kod Mallorce, susret počinje u 21.30, a ESPN+ se pobrinuo da francuska zvijezda ima poseban tretman.

Naime, poznati američki kanal gledateljima nudi opciju da na utakmici prate - isključivo Mbappéa. Dakle, gledatelji koji se odluče za tu opciju, 90 minuta moći će promatrati samo kretanja nove Realove "devetke", a tu su opciju nazvali "Mbappé Cam".

Gdje god da Francuz potrči, kakvu god emociju da pokaže ili što god da kaže, bit će prilično vidljivo kroz ovu ponudu. Iako na najvišim nogometnim razinama, pogotovo na velikim natjecanjima ili u elitnim ligama, postoji pregršt kamera, od kojih neke prate upravo najveće zvijezde, ovakva je ideja prilično neuobičajena.

Nakon što je godinama koketirao s dolaskom u Kraljevski klub, Mbappé je prije mjesec dana službeno predstavljen u bijelom dresu, a u nedjelju ga čeka prvi ispit u prvom razredu španjolskog nogometa.

Linker
18. rujan 2024 21:00