MUSTAFA CIFTCI Anadolu Agency Via Afp
50 MILIJUNA PO GOLU

Najveći promašaj Reala usporedili s Prosinečkim! ‘Stajao ih je bogatstvo, a sad je među prokletnicima‘

Španjolska Marca donosi temu o najvećim "promašajima" Reala, ali koji su posljedica - ozljeda
Piše: SNObjavljeno: 04. veljača 2021. 18:45

Pisalo se dosta o Luki Joviću kao o velikom promašaju Reala, no što onda napisati za nogometaša kojeg doslovno plaćaju 50 milijuna eura - po golu! Eden Hazard stajao je Real dosad 160 milijuna eura (transfer plus ogromna plaća), a više je puta otvarao "bolovanje" nego što je bio "kod oružara po kopače"...

"Više je kod doktora, nego sa svojim suigračima", tako će španjolski mediji o nesretnom Edenu Hazardu koji je opet na - pauzi.

Španjolska Marca upravo je danas posvetila veliku temu o nesretnom Belgijcu, a kojeg su usporedili s - Robertom Prosinečkim.

image
Marca Prosinečki
SCREENSHOT Screenshot

"Nitko ne sumnja da je Hazard bio pravo pojačanje za Real, unatoč trošku transfera od 100 milijuna eura, ali ozljede su mu totalno uništile karijeru u Realu i sad se pridružuje klubu "prokletih" igrača zajedno s Kakom, Prosinečkim, Woodgateom", piše Marca.

Ovi igrači kad su stigli u Madrid bile su legitimne zvijezde i izdvajali su se od većine, ali kad su se spustili na španjolsko tlo i preuzeli dres Reala, postale su - "središte očaja".

"Prosinečki. Bio je dragulj Europe iz davne 1991. godine. Doveli su igrača koji je igrao ključnu ulogu u Crvenoj zvezdi i njezinu usponu na krov Europe. Pokazalo se katastrofom. Imao je pet ozljeda u devet mjeseci.", piše Marca i dodaje:

"Sve ozljede imale su veze s mišićnim problemima, a prilično bizarno, sve je bilo povezano s infekcijom s kojom je Robert doputovao u Madrid. Kad je to riješio, na njega je utjecao psihološki gubitak samopouzdanja i njegovo vrijeme u Realu nije završilo uspješno".

Kako stvari stoje, Eden Hazard bi mogao porušiti sve rekorde...

Linker
03. svibanj 2024 14:00