ALAIN JOCARD Afp
NE VOLE GA

Navijači Seville poludjeli zbog potpisa Sergija Ramosa: Ovo je manjak poštovanja kluba

Ultrasi andaluškog kluba mu ne opraštaju stvari iz prošlosti
Piše: SNObjavljeno: 05. rujan 2023. 20:32

Prijelazni rok je završio prije četiri dana, ali u španjolskoj La Ligi jedan od najzanimljivijih potpisa dogodio se jučer kada se u Sevillu nakon 18 godina vratio 37-godišnji Sergio Ramos. Andalužani su ga mogli dovesti jer je on bio bez kluba još od kada mu je koncem prošle sezone istekao ugovor s PSG-om.

Ramos je cijelog ljeta koketirao s povratkom u Sevillu čiji je prvi čovjek Pepe Castro uoči utakmice europskog Superkupa između Manchester Cityja i Seville rekao kako im Ramos ne treba pa je promijenio mišljenje. No, mišljenje nisu promijenili ultrasi Seville koji mu nikada nisu zaboravili nagli odlazak u Real, ali ni njegovo ponašanje kada je igrao u dresu ‘Kraljevskog kluba protiv Seville.

Tako su danas ultrasi Seville objavili priopćenje povodom povratka Sergija Ramosa. Doduše, oni su u cijelom pismu nogometaševo ime rijetko spominjali, a njihove riječi su bile usmjerene čelnicima kluba.

‘Čak i spominjanje mogućnosti dolaska Sergija Ramosa je manjak poštovanja prema svim vrijednostima koje su ovaj klub učinili velikim, a njegov potpis je pokazatelj kako se klupski direktori vode osobnim ili financijskim interesima, a ne klupskim. Mi smo motivirani ljubavlju i ponosom prema ovom klubu i njegovoj povijesti‘, piše između ostalog u njihovom priopćenju.

Linker
28. travanj 2024 10:18