Quique Setien
 Alex Caparros Getty Images
VRATIO SE TRENINZIMA

NOVI TRENER BARCE PROGOVORIO O NAJZLOČESTIJEM DEČKU NA NOU CAMPU KOJEG VIDI KAO ZAMJENU ZA SUAREZA 'Suze su mi u očima kada gledam kako trenira'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2020. 13:22

Barcelona ove zime nije uspjela pronaći adekvatno zamjenu za Luisa Suareza u napadu, ali novi trener Blaugrane Setien vjeruje kako bi njegovo mjesto bez većih problema mogao popuniti Ousmane Dembele.

Podsjećamo, Luis Suarez je nedavno operirao koljeno što znači da će van terena biti do svibnja, dok se s druge strane Dembele oporavio od ozljede i počeo trenirati.

Francuz još uvijek nije opravdao silan novac kojeg je Barcelona uložila u njega i svi još uvijek čekaju da 'eksplodira'. Istina, imao je 22-godišnjak velikih problema i s povredama, ali veći problem je predstavljao njegov stav prema radu i treniranju, kao i manjak discipline.

Kako god bilo trener Quique Setien tvrdi kako se Dembele konačno počeo zalagati kako treba.

BARCELONA, SPAIN - JULY 15: Samuel Umtiti, Antoine Griezmann and Ousmane Dembele of FC Barcelona arrive at their first training session at Ciutat Esportiva of Sant Joan Despi on July 15, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images

- On ima stvari koje može unaprijediti. Morate znati da je još mlad, ali njegova predanost je, iz onoga što sam vidio, totalna i apsolutna - izjavio je Setien pa nastavio:

- Imam suze u očima kada gledam s kakvim intenzitetom radi i kakav kapacitet posjeduje. Oduševljeni smo njime. On može biti naše zimsko pojačanje.

Linker
19. svibanj 2024 12:15