Mina Bonino

 INSTAGRAM SCREEENSHOT
ZGROŽENA JE INCIDENTOM

Potresan istup supruge Modrićeva suigrača: ‘Ne dao Bog nikome! Šutjeli smo dva mjeseca o ovome...‘

Sukob nakon utakmice Real Madrida i Villarreala izazvao je brojne kontroverze u javnosti
Piše: SNObjavljeno: 09. travanj 2023. 15:34

Nakon što se puno prašine podignulo sukobom Federica Valverdea i Alexa Baene, u kojem je veznjak Kraljevskog kluba fizički napao igrača Villarreala, o svemu se oglasila i Mina Bonino, Valverdeova supruga. S obzirom na to kako je povod za napad, navodno, bilo upravo spominjanje njene trudnoće, koja je prošla kroz vrlo delikatan trenutak, Bonino je na društvenim mrežama podijelila svoje viđenje situacije.

"Moram li izaći i objašnjavati kako mi je bilo kad su mi rekli da se trudnoća neće nastaviti? Šutjeli smo skoro dva mjeseca čekajući nalaz da vidimo možemo li nastaviti ili ne, jer sam već pet mjeseci bila trudna", napisala je na Twitter profilu i nastavila.

"Granica doseže tuđu bol i bilo mi je već dosta da me stalno dolaze ispitivati ​​o datumima i zdravlju sina kojeg očekujem. I unatoč svemu, od srca, ne dao Bog nikome! Ne želim da itko mora proći kroz sličnu situaciju. To je zadnje što ću objaviti, ali za mene je mučenje proživljavati ovo i preispitivati ​​datume i vijesti. Ali već je bilo javno da se nešto događa s mojom trudnoćom", zaključila je.

Linker
25. travanj 2024 09:41