Courtois s Lukom Modrićem

 900/cordon Press/imago Sportfotodienst/profimedia
MUČNA PRIČA

‘Povratak broja 1‘ o stravičnoj ozljedi Realove zvijezde: ‘Krici na treningu su bili zastrašujući‘

Najteži trenutak u karijeri Thibauta Courtoisa i njegov put povratka bit će prikazani u dokumentarcu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 23. svibanj 2024. 15:08

Vratar Real Madrida Thibaut Courtois propustio je gotovo cijelu sezonu zbog velikih problema s koljenom.

Priču o deset teških mjeseci izvan terena ispričao je bivši belgijski reprezentativac u dokumentarnoj seriji pod nazivom ‘Povratak broja 1‘ koja će biti dostupna u rujnu na Amazon Prime Video.

Courtois je 10. kolovoza, na pretposljednjem treningu uoči prvoligaške utakmice, pokidao prednji križni ligament lijevog koljena.

Par mjeseci kasnije ozlijedio je menisk desnog koljena te se na travnjak vratio tek 4. svibnja u prvenstvenom susretu Real Madrida i Cadiza.

U prvim najavama dokumentarca pojavljuju se sam Courtois, njegova supruga Mishel Gerzig te suigrači među kojima su i Luka Modrić, David Alaba, Vinicius Junior i Toni Kroos.

Video prikazuje točan trenutak Courtoisove ozljede u Valdebebasu, Realovom trening kampu. Belgijac je odbio ubačenu loptu te je želio uhvatiti odbijanac, ali mu je u tom trenutku pukao ligament. Marca piše da je to prvi put da će trenutak stravične ozljede biti objavljen.

"Trenuci boli i muke na travnjaku Valdebebasa sa zastrašujućim kricima nagovještavali su najgore, a to se Courtoisu i dogodilo", piše madridski list.

Linker
23. svibanj 2024 15:08