REUTERS/Marcelo Del Pozo
ZANIMLJIVE BROJKE

REALU SE OVAKO NEŠTO NIJE DOGODILO PUNIH OSAM GODINA Kraljevi su se izvukli, ali trener je ostao bez napadača, a jedna zvijezda je na izlaznim vratima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2019. 10:11

Na dramatičan način stigao je Real Madrid do 2:1 slavlja na gostovanju kod Betisa u 19. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

Ovosezonskim prvijencem Luke Modrića iz 13. minute vodio je Real 1:0, u 67. je izjednačio Canales, da bi u 88. minuti iz slobodnog udarca slavlje gostima donio Daniel Ceballos.

U utakmici protiv Betisa Realov trener Solari odlučio se na formaciju s trojicom igrača u zadnjoj liniji.

"To je nešto na što sam bio primoran s obzirom na silne ozljede s kojima smo suočeni. Sada smo tom popisu morali dodati Benzemu koji ima frakturu prsta", rekao je Solari.

Benzema je, čini se, slomio mali prst na desnoj ruci, a period potreban za oporavak zasad nije poznat. Podsjećamo, od ranije su još zbog ozljeda izvan pogona Bale, Kroos, Llorente, Courtois...

Upitan je Solari i hoće li Real pustiti Isca ukoliko ovaj zatraži transfer u siječnju. Javna je tajna da se sjajni veznjak i trener baš i ne vole. Isco tako usprkos brojnim ozlijeđenim igračima nije dobio priliku protiv Betisa.

"Neki igrači dobiju priliku, a neki ne. Nova utakmica je za tri dana i bit će prilike za igru. Svaki igrač nam je važan, a to nije pitanje za mene", rekao je Solari.

Statistika kaže da je na kraju susreta Betis imao čak 74% loptu u svom posjedu, a Real tek 26%. Marca piše - najslabiji je to postotak u posjedu lopte za Real od 2011. godine i El Clasica protiv Barcelone kada su 'Kraljevi' imali loptu u svom posjedu tek 23% vremena.

Linker
03. svibanj 2024 05:46