ANDER GILLENEA Afp
LA LIGA

Seviljska momčad upisala treći prvenstveni remi u nizu, Real Sociedad zadržao ligaški ritam bez poraza

Još se dvije utakmice igraju ove nedjelje, a zadnji susret na rasporedu je u ponedjeljak
Piše: HinaObjavljeno: 17. prosinac 2023. 19:06

U drugom nedjeljnom susretu 17. kola španjolske La Lige nije bilo pobjednika, nogometaši Real Sociedada i Betisa su u San Sebastianu odigrali bez golova.

Gostima iz Seville je to bio treći prvenstveni remi u nizu, dok je Real Sociedad zadržao ligaški ritam bez poraza. U posljednjih pet utakmica Real Sociedad je ostvario tri pobjede i dva remija, a klub iz San Sebastiana je i dalje na šestom mjestu ljestvice. Betis je jednu poziciju ispod svog nedjeljnog suparnika.

Nogometaši Almerije i dalje su bez prvenstvene pobjede u La Ligi, na domaćem terenu i u prvom nedjeljnom ogledu 17. kola odigrali su 0-0 protiv Mallorce. Almeria je posljednja na ljestvici te sada ima pet neodlučenih rezultata i čak 12 poraza. U posljednjih devet ligaških utakmica Almeria je čak sedam puta izgubila.

Mallorca je u posljednje četiri utakmice upisala pobjedu i tri remija, a nedjeljnim rezultatom bez golova nastavljen je niz tog kluba pa tako Mallorca nije primila ligaški pogodak u zadnja tri nastupa. Ostala je Mallorca na 15. mjestu ljestvice.

Još se dvije utakmice igraju ove nedjelje, a zadnji susret na rasporedu je u ponedjeljak, a igraju Girona - Alaves.

Linker
07. svibanj 2024 02:22